Adventskalender


Just nu är produktionen i full gång av dessa underbart goda och fina adventskalendrar. Lika poppis hos stora som små! Själva pralinen är av gianduja som sedan får ett överdrag av tempererad mörk choklad.

   

När chokladen har stelnat är det dags att skriva nr. på pralinerna. Pralin nr. 6 får en tomteluva eftersom det är då Samichlaus kommer och nr. 24 har en stjärna av marsipan. Sen ska pralinerna packas in ... här är det Silvia och Dafina från bageriet som håller på.

   

Askarna är tillverkade speciellt för oss och man måste vika ihop dem samtidigt som man fyller dem ... det är inte alltid lika lätt att packa in saker snyggt som man kanske tror.

 

Så här ser det ut när de är färdiga och det är mycket tankar, idéer och jobb som ligger bakom innan en produkt är färdig för att komma ut till butikerna! Det är kanske något man borde tänka på då och då. Inte bara gällande dessa adventskalendrar utan helt allmänt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0