Skenet bedrar eller "ingen och inget är perfekt"!

Var tvungen att småle när jag tittade på bilden från föregånde inlägg. Ser ju riktigt fint ut ... men när man tittar närmare ser man att det är tillbaka lämnade och söndriga saker från butikerna.
Den stora fattigmanssilver vasen, lämnade en kund tillbaka efter att hon diskat den och upptäckte att silverfärgen började att flagna. Jag tycker bara att det är fint och egentligen borde man veta att man inte kan diska fattigmanssilver.Den lilla vasen hade jag inte hjärta att kasta bort även om den ju faktiskt är riktigt trasig.


Ljusstaken tog jag med hem för att limma men har ännu inte blivit färdig till att göra det. Funkar ju ändå!

Tja, så ser det ut när man tittar närmare på saker och ting. Men det bjuder jag så gärna på! Varken jag eller mitt hem är perfekt och det är ibland just det som har sin charm ;)!


Rosa tulpanerÄntligen! Har letat som en galning efter ljusrosa tulpaner och jag blev så glad när jag hittade dessa fina i fredags!
Solen skiner hos oss och Roger har precis vaknat så nu ska vi ta och ge oss ut på en långpromenad.


Au Maison

Glömde att ta med kameran till Zürich igår så det blir tyvärr inga bilder att visa där ifrån. Kollektionen var jättefin och färgen lila kommer att hålla i sig även hösten 2009.
Idag fick jag den nya katalogen från danska Au Maison ... åh, så fina saker!
Ska sätta mig ner och beställa med en gång!


En fin bild från den nya Au Maison katalogen. Visst är det fint?
Romantiskt och "pastelligt" ... så kan man väl antagligen inte säga men jag hoppas att ni förstår vad jag menar ;)!

Ornaris

Vi var en snabbrunda på en mässa i Zürich förra fredagen.
Det var väl inte direkt imponerande men vi var nästan tvungna att beställa lite varor för det börjar att bli tomt i butikerna. Tyvärr blir det ingen tur till Formland detta året eftersom det sammanfaller med sportlovet och vi har lovat barnen att åka på skidsemester. Annars har vi brukat att kombinera ett Sverige besök med en tur till Formland i Danmark. Det är verkligen en underbar mässa! Detta året har de temat "life is sweet" och det passar ju perfekt till oss som ju just kombinerera sötsaker med inredningsprylar. Verkar som om att det är en trend som kommer mer och mer.
Vi får se om vi hinner till mässan i Frankfurt. Den är den sista helgen på vår semester så i så fall får vi åka hem en dag tidigare, men det stora problemet barn och hundvakt återstår ju. Jag har beställt "halva Green Gate" (fniss) katalogen redan och Lisbeth Dahl fixade jag på Ornaris. Nu är det Villa Collection, IB Laursen och några andra små leverantörer kvar att beställa av. I värsta fall kan jag ju göra det med hjälp av katalogen, men det är inte riktigt samma sak.

Visar lite bilder på saker som jag beställt på Ornaris.

     

   

Längtar tills varorna kommer!

Imorgon ska jag till Zürich och beställa Noa Noa Autumn 2009.
Om jag får ska jag ta lite foto och lägga in.
Hej så länge!

2009

Det var ett tag sedan jag sist bloggade. Har varken haft tid eller lust och jag vill inte att bloggen ska bli ett måste, så jag tänker bara att blogga när jag känner för det. Ni som vill veta när jag lagt in ett nytt inlägg kan bara gå och trycka på prenumerera följ bloggen knappen så får ni besked om när jag skrivit eller lagt in bilder.

Som sagt ett tag sedan sist och redan ett nytt år! Julen var hektisk och mellandagarna likaså. Nyårsafton gick vi och la oss kl. 23.30 .... ingen champagne och firande. Vi var trötta allihopa! Men nyårsdagen skålade vi med goda vänner på en nyårsbrunch hemma hos oss. Super trevligt!Det nya året började med en hel drös av sjukskriven personal. Inte så kul direkt.
Men det börjar tack och lov att bli bättre nu.
Nu håller vi på att plocka undan julsaker överallt ... lika roligt som det är att sätta upp julsakerna lika tråkigt är det att packa ner dem! Nu längtar man bara till våren och pastellfärgernas tid. Bort med allt det röda och guldiga!
Den första leveransen av Noa Noas Spring Collection-09 har kommit och guud så fina kläder!
Helt nytt för oss är också flickkläderna från Noa Noa Miniature. Tyvärr bara flickkläder ... typiskt för mig som har två pojkar! Jag frågade Philippe (på skämt) om han inte kunde tänka sig att ta på sig en rosa tyllkjol och han bara tittade på mig och frågade om jag var riktigt klok. Var kanske inte en av mina bättre ideer direkt!Avslutar med en bild på mina blommor som står på köksbordet.
Nu ska jag gå en runda i -5 C och en frosttäckt skog ... solen lyser så man får passa på.

RSS 2.0