Värt att tänka på!Vi har bara ett liv och det borde man tänka på lite oftare och njuta av det man har istället för att tänka på allt man inte har.Man vet aldrig när livet slutar och oavsett när det gör det är det fruktansvärt för de nära och kära. Idag lämnade en fin människa denna jord och mina tankar går till de anhöriga!!

NOA NOA Miniature


Dessa ljuvliga kläder har vi precis fått in i butiken i Brugg. Suck ... varför har jag ingen flicka :) ?
 


Sött & SantKram Lotta


LE MENU Nr. 3 März 2010

Ännu en gång lånade LE MENU porslin från Green Gate av oss.
Jag tycker att bilderna blev väldigt bra!Vill ni köpa porslinet så kan ni göra det här i vår onlineshop!


Shades of Lavender

 


Mitt i snöstormen pälsade jag på mig kläder och kämpade mig över gatan till den fina blomsterbutiken som vi har i byn. Jag var helt enkelt tvungen att ha något lite "vårigt". Som alltid var butiken full med vackra arrangemang men jag föll pladask för denna lilla kransen/fågelnästet. Nu är det snart bara 3 veckor kvar till påsk! Otroligt men sant!

På kvällen fick vi besök av underbara vänner. Jag fick ljuslila, nästan rosa, violer och violsaft .... åh så fint!
... hi hi och så himla matchande! Det var en trevlig kväll med intressanta samtal och utbyte av tankar och känslor. Som alltid givande och berikande! 

"Liebe ist stärker als Eifersucht, Habgier und und machthungrige Egozentrik. Menschen, die liebesunfähig sind, sind sehr einsam. Da haben wirs doch gut :) ;)" stod det i ett sms från gårkvällens besök, i morse när jag vaknade. Och ja, så rätt du har fina vännen ♥! Tack!
Wind of Change

They always say time changes things, but you actually have to change them yourself.
Andy Warhole


Önskar alla en härlig onsdag!RSS 2.0